Little Paris
Bonjour!

Hi Silent Readers! I'm Kema. Welcome to My Paris Blog. Be nice at here. Thank you :*


Entries About
Talk Here Baby!




AWAK... SAYA JUGA ADA PERASAAN..... :'(


Hye semua :') See what i see. Dia dah bahagia :') Yes bahagia. Tolonglah percaya. Patutlah text pun tak reply. :') Dia dah lupakan aku. Dia tak ingat aku lagi. And maybe, dia akan lupakan aku. Yes! Lupakan aku buat selamanya. MAYBE. :') Mungkin terjadi dan mungkin tak. Aku penat. Penat berharap, penat menunggu, penat menahan cemburu and so on. Why me? Why me? Why? Why? Why? Awak... Kenapa bagi harapan dekat saya, sedangkan awak tahu yang awak tak mampu nak tunaikan? Kenapa awak? Sakit sangat... :'( Awak datang dalam hidup saya. Awak buat saya gembira, bahagia. Awak ceriakan hidup saya. Awak ceriakan hari saya. Tapi... Kenapa kejap sangat awak? Kenapa terlalu singkat masa tue? :'(

Betulkan awak? :')

Dear you, why you leave me without saying "Goodbye"? Kenapa? Hmm. Saya sedih tau awak buat mcm ney. Awak break dengan dia, awak cari saya. Awak buat saya jatuh cinta dengan awak. Bila awak dah get back, awak tinggalkan saya. Awak jadikan saya sebagai pelepas sepi awak je :'( Awak.. Saya juga ada perasaan. Saya ney manusia awak :'( Bukan haiwan yang takde perasaan. Tapi, takpelah awak. Perasaan sayang saya dekat awak, tak pernah nak berubah. :') Saya tak boleh nak give up. :'/ Saya doakan awak bahagia dengan GF awak. Saya bahagia tengok awak bahagia. Walaupun hati saya terluka. :'/ Take care awak. :') Tak guna buat entry panjang-panjang. Benda dah jadi. :') Btw, rindu sangat suara comel awak. Hihihi :'D Night. Love you. Xx. :'*

P/S :- Entry ney, untuk awak. Harap awak baca dan awak terasa. :')



Lot Of Love,
Kema.

PAST FUTURE